Το κατάστημα μας

Για περισσότερα από 10 χρόνια το κατάστημα  Smart  Materials βρίσκεται στην καρδιά του Πειραιά, κοντά στο Δημοτικό Θέατρο.

 Το Smart Materials δεν είναι απλά ένα εξειδικευμένο κατάστημα ζωγραφικής και σχεδίου. Μαζέψαμε την γνώση και την εμπειρία πολλών χρόνων στη ζωγραφική και στις καλές Τέχνες γενικότερα με σκοπό να προσφέρουμε κάτι νέο πέρα από τα καθιερωμένα .

Η εικαστική δημιουργία είναι μοναδική –ανεπανάληπτη –και πολύτιμη. Για αυτό το λόγο απαιτούνται τα καλύτερα ποιοτικά υλικά . Υλικά που αντέχουν στο χρόνο, που να αναδεικνύουν  τα έργα και όχι να τα μειώνουν ή να τα καταστρέφουν . Υλικά που όμως θα είναι στις καλύτερες τιμές. Ψάχνουμε λοιπόν και βρίσκουμε τα καλύτερα υλικά αντάξια των μελλοντικών σας  δημιουργημάτων και φροντίζουμε να υπάρχει πάντα μεγάλη ποικιλία .

Η προσπάθεια μας είναι το κατάστημα μας να λειτουργήσει ως προσωπικός χώρος κάθε καλλιτέχνη. Είναι τιμή μας και χαρά μας να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας περί ζωγραφικής, γλυπτικής και διαφόρων τεχνικών με κάθε ευκαιρία. Οι συνεργάτες μας στο κατάστημα είναι εξειδικευμένοι και στα υλικά ζωγραφικής όπως επισης και να σας δώσουν συμβουλές για κατασκευές, χειροτεχνίες, decoupage ή Diy projects.  Μπορείτε να τους βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα: Ευριπίδου 56, Πειραιας 18532.

Σε μας θα βρείτε προϊόντα όπως:

– χρώματα ζωγραφικής

– πινέλα

– τελάρα

– καμβάδες

– διαλυτικά

– μιξιόν

– ξύλα προετοιμασμένα

–σκόνες αγιογραφίας

– φύλλα χρυσού

– χαρτιά σχεδίου

– κάρβουνα

– είδη χαρακτικής

– υλικά για ψηφιδωτό

– υλικά γλυπτικής

hobby

– μεγάλη ποικιλία σε υλικά για Decoupage, όπως mediums, ριζόχαρτα, κόλλες, πάστες, χαρτοπετσέτες, χρώματα)

– βιβλία ζωγραφικής και χειροτεχνίας & γλυπτικής και χιλιάδες άλλα προϊόντα.

 

Σε εμάς θα βρείτε επίσης μεγάλη πληθώρα σχεδίων σε κορνίζες.

 

Διαθέτουμε προϊόντα γνωστών εταιριών όπως Van Gogh, Talens, Stamperia, Schmincke, Rembrandt, italery, Royal Langnickel και πολλές άλλες.

θα μας βρείτε:

Ευριπίδου 56 Πειραιάς, τ.κ. 185.32

τηλ. 210 4223561