Τρόποι αποστολής

 

Πληροφορίες για την αποστολή των προϊόντων

Εντός Αττικής

Για αποστολή με παράδοση1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,30€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€ .

 Εκτός Αττικής

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς, με

Παράδοση1-2  εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,30€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,70€ . (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής - πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€ .

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,50€

Για παραγγελίες άνω των 5 κιλών και πολύ ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με τοSmart Materials διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.

 Συνήθως τα ογκώδη αντικείμενα (Καβαλέτα  κλπ ) αποστέλλονται με τα ΕΛ.ΤΑ. (Διότι το κόστος μεταφορικών είναι μικρό σε σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.)

οι παραπάνω τιμές  συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.